Despre Noi

De mai bine de 20 ani, activitatea firmei noastre desfasurata in domeniul industriei textile, ne-a determinat sa ne adresam dumneavoastra, exprimand dorinta de a va pune la dispozitie serviciile noastre.

Principalul domeniu de activitate al firmei este serigrafia pe materiale textile. Ani de–a randul, am lucrat comenzi pentru clienti interni de mare renume precum: HBO, BIG-STAR, AMERICAN POP CORN sau COCA COLA. Am mai lucrat pentru agentii publicitare: Media Pro, D’ARCY, SAATCHI & SAATCHI, IMEDIA ADVERTISING si diferite cluburi sportive. In principal am lucrat pentru clientii externi, enumerand firme ca: ADIDAS, KALVIN KLEIN, VERSACE, HIDROGEN, ARMANI, JON ADAM, RETRO, etc. Am reusit sa beneficiem de o clientela aleasa datorita calitatii executiei, a colorantilor ecologici folositi pe baza de apa si a rezistentei imprimeului in timp la diferite tratamente. Am reusit sa ne pliem la conditiile de plata pe care suntem capabili sa le modificam functie de solicitarile fiecarui client. Colaboram cu firme din tara, care au ateliere de confectii, in vederea executarii imprimeurilor cerute de clientii lor.

Putem executa si imprimeuri cu glitter, gongflabil, transfer flock, folie metalica si suntem deschisi la orice colaborare noua pe domeniul imprimeriei.

Un alt domeniu al firmei noastre este broderia pe materiale textile, pe genti si incaltaminte din piele, etc .Nu executam numai broderia in sine, ci oferim si servicii complete incepand cu proiectarea si urmand cu executia in sine a broderiei. Totodata tinem legatura cu clientul in vederea definitivarii modelului ales.

La  serigrafie dispunem de masina automata de imprimat in 8 culori, cu productivitate mare.

La brodat lucram cu masini performante cu mai multe capete.

Despre Noi
5 (100%) 1 vote